Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is een reisverzekering die het gehele jaar door geldig is. Maar wat houdt een doorlopende reisverzekering nu precies in en waar vindt u de goedkoopste doorlopende reisverzekering?
Wat is een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering is een reisverzekering die uw schade in aanloop naar of tijdens het reizen het gehele jaar dekt. De verzekering dekt de materiƫle en de persoonlijke schade. Onder materiƫle schade vallen bijvoorbeeld schade aan uw bagage of vakantiewoning. Bij persoonlijke schade moet u denken aan een ziekte of ongeval.
Wanneer kunt u het beste een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Het is handig om voor een doorlopende reisverzekering te kiezen als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat. U hoeft dan niet steeds een nieuwe reisverzekering af te sluiten. Als u veel uitstapjes maakt, kan een doorlopende reisverzekering ook nog eens een stuk voordeliger zijn dan een kortlopende reisverzekering.
Vergelijk doorlopende reisverzekering

Er zijn veel soorten doorlopende reisverzekeringen. Elke verzekeraar biedt weer andere soorten en andere prijzen. U bent natuurlijk op zoek naar een goedkope doorlopende reisverzekering die voor u genoeg dekking geeft. Maar hoe kunt u de voor u goedkoopste doorlopende reisverzekering vinden?

Een doorlopende reisverzekering vergelijken kunt u doen op internet. U kunt zelf de websites van alle aanbieders bekijken en hier de beste uit kiezen, maar het is gemakkelijker om een vergelijkingswebsite de reisverzekeringen voor u te laten vergelijken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen op www.verzekeringssite.nl.